Udskiftning af vinduer og døre

Er det blevet tid til nye vinduer eller døre i huset?

Hvis dine vinduer eller døre er utætte, så kan det på mange måder godt betale sig at udskifte dem snarest muligt, og hos Olsens Byg&Entreprise hjælper vi dig gerne med at sikre et professionelt resultat.

Vi tilbyder både udskiftning af vinduer og montering af døre til skræddersyede priser for private husejere og for en række forskellige former for erhvervskunder. Vi arbejder også gerne for andre håndværkere, der har brug for vores hjælp til arbejdet.

Rent geografisk kører vi ofte ud til opgaver i både Hjørring, Nibe og Aalborg, men også i flere andre omkringliggende områder.

5 gode grunde til at få udskiftet vinduerne i huset

Der er mange gode grunde til at få udskiftet vinduerne i huset. Det gælder især, hvis dine nuværende vinduer er utætte. De største fordele ved udskiftning af vinduer er:

  • Du kan opnå store besparelser på din varmeregning
  • Du kan få et bedre indeklima
  • Du kan undgå træk og kuldebroer
  • Du kan få mere lys ind i dit hjem
  • Du kan give dit hus et nyt look

Hvad siger vores kunder?

Læs vores anmeldelser fra Trustpilot her

Udestue

Vi er meget tilfredse med deres arbejde, de er venlige og imødekommende. De tager sig tid til kunden og vender alt med os inden de gør noget. De vælger heller ikke den dyreste løsning men den løsning de mener vil være tilfredsstillende. Vi er meget glade.

Nyt tag

Vi fik vand ind af taget. Otto som ejer firmaet kom efter en halv time hvor han så gik igang, rigtig flink Tømrermester med en god service af Otto, deres arbejde er bare 100 % i orden og kan kun anbefales til andre kunder! Flot arbejde og god service af Otto.

Totalrenovering

De kan kun anbefales til andre! Jeg fik lavt helt nyt tag – loft-gulve gipsarbejde samt døre & vinduer. Det bare lavt super flot og professionelt! Plus jeg var med indover hele tiden det var super rart at de fortalte mig alt og bare gjorde som der var aftalt. Dem vil jeg altid bruge igen!

Læs vores anmeldelser fra Anmeld Håndværker her

Derfor skal du lade os stå for din vinduesudskiftning

Når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med udskiftning af vinduer eller døre, så kan du blandt andet nyde godt af vores skræddersyede løsninger.