Gipsarbejde udføres for privatpersoner og erhvervskunder

Opsætning af gipsplader

Kunne du tænke dig at få sat en gipsvæg op i hjemmet, eller skal du have lavet nye gipslofter? Hos Olsens Byg&Entreprise er vi blandt andet specialister inden for gipsarbejde, og vi står klar til at sikre, at du får det ønskede resultat.

Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder af forskellig art med alle former for gipsarbejde. Det kan for eksempel være i Nibe, Aalborg eller Hjørring, som er områder, vi ofte udfører vores arbejde i, men det kan også være mange andre steder i nærheden.

Eksempler på vores gipsarbejde

Som nævnt kan vi udføre alle former for gipsarbejde, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken opgave du har brug for at få udført, og hvor omfattende den er. Nedenfor kan du finde en række eksempler på, hvilke opgaver vi kan udføre, men er din opgave ikke på listen, skal du bare kontakte os, så du kan få den rette løsning.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Opsætning af gipsplader på vægge
  • Opsætning af gipsplader på lofter
  • Reparation af gipsvægge og -lofter

Giv dit hjem et moderne og ensartet look

Det er i dag meget populært at have gips på både vægge og lofter i de private hjem og i virksomhedslokalerne, og det er der flere gode grunde til. Med gips kan du få et både moderne og meget ensartet look på dine overflader, hvilket er et look, der tiltaler rigtig mange på grund af sin enkelthed. Dine vægge og lofter vil ikke tage fokus fra din indretning eller din smukke udsigt.

Hvad siger vores kunder?

Læs vores anmeldelser fra Trustpilot her

Udestue

Vi er meget tilfredse med deres arbejde, de er venlige og imødekommende. De tager sig tid til kunden og vender alt med os inden de gør noget. De vælger heller ikke den dyreste løsning men den løsning de mener vil være tilfredsstillende. Vi er meget glade.

Nyt tag

Vi fik vand ind af taget. Otto som ejer firmaet kom efter en halv time hvor han så gik igang, rigtig flink Tømrermester med en god service af Otto, deres arbejde er bare 100 % i orden og kan kun anbefales til andre kunder! Flot arbejde og god service af Otto.

Totalrenovering

De kan kun anbefales til andre! Jeg fik lavt helt nyt tag – loft-gulve gipsarbejde samt døre & vinduer. Det bare lavt super flot og professionelt! Plus jeg var med indover hele tiden det var super rart at de fortalte mig alt og bare gjorde som der var aftalt. Dem vil jeg altid bruge igen!

Læs vores anmeldelser fra Anmeld Håndværker her

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller få en snak

Vi udfører professionelt gipsarbejde i høj kvalitet, så du får et flot og holdbart resultat, som både du og vi kan være stolte af. Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller har du brug for rådgivning og vejledning, så kontakt os for en indledende snak om dit projekt.