Nybyg for private og erhverv

Byg nyt hus med os og gør dine drømme til virkelighed

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, der er skræddersyet til dig og din familie samt jeres personlige ønsker og behov i forhold til husets størrelse, stil, indretning og udseende? Så lad vores byggefirma, Olsens Byg&Entreprise, bygge dit drømmehus. Vi tilbyder nybyg af højeste kvalitet.

Vi udfører også opgaver som f.eks.:

​Vi laver nybyg for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi udlejer også gerne vores arbejdskraft til håndværkervirksomheder, der søger en professionel samarbejdspartner til nybyg.​

Vi bygger dit drømmehus i for eksempel Aalborg, Hjørring, Nibe eller omegn.

Vi bygger i højeste kvalitet med fokus på det gode håndværk

Vi er en virksomhed, der er respekteret og anerkendt for vores flotte resultater og gode håndværk. Når du vælger at lade os varetage dit nybyggeri, så er du med andre ord garanteret et flot og tilfredsstillende byggeri i højeste kvalitet, der kan holde i de næste mange år. ​

Vi leverer kun resultater, som både vi og vores kunder kan være stolte af, og vi tilpasser selvfølgelig vores løsninger, så du kan få det bedste resultat, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Hvad koster nybyg?

  • Hvilken type bygning du skal have bygget
  • Hvor stor bygningen skal være
  • Hvilke materialer vi skal bygge i
  • Hvad du har af særlige ønsker og behov
  • Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en professionelt firma, der kan stå for at bygge dit kommende hus? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i nybyg, og vi kan garantere et resultat af højeste kvalitet. Vores dygtige fagfolk står klar til at vejlede dig så du få et resultat, der matcher dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon 23 48 90 09 eller på mail info@olsensbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.