Indledende samtale

Hos Olsens Byg & Entreprise arbejder vi hårdt for at bygge præcis det du ønsker, og vi leverer kun et resultat, som vi begge kan være stolte af.
Før vi går i gang med en opgave, tager vi altid en indledende og grundig samtale med dig. Det gør vi for og komme bedst muligt fra start. Når vi har en klar idé om hvad det er du ønsker, kan vi tilpasse vores arbejde, og levere den bedste løsning til dig.

Hvad siger vores kunder?

Læs vores anmeldelser fra Trustpilot her

Udestue

Vi er meget tilfredse med deres arbejde, de er venlige og imødekommende. De tager sig tid til kunden og vender alt med os inden de gør noget. De vælger heller ikke den dyreste løsning men den løsning de mener vil være tilfredsstillende. Vi er meget glade.

Nyt tag

Vi fik vand ind af taget. Otto som ejer firmaet kom efter en halv time hvor han så gik igang, rigtig flink Tømrermester med en god service af Otto, deres arbejde er bare 100 % i orden og kan kun anbefales til andre kunder! Flot arbejde og god service af Otto.

Totalrenovering

De kan kun anbefales til andre! Jeg fik lavt helt nyt tag – loft-gulve gipsarbejde samt døre & vinduer. Det bare lavt super flot og professionelt! Plus jeg var med indover hele tiden det var super rart at de fortalte mig alt og bare gjorde som der var aftalt. Dem vil jeg altid bruge igen!

Læs vores anmeldelser fra Anmeld Håndværker her