Renovering af hus der lever op
til dine ønsker og behov

Få den husrenovering du drømmer om

Drømmer du om at få moderniseret og istandsat dit hus, så det fremstår nyt og moderne? Så lad os hos Olsens Byg&Entreprise hjælpe dig. Vi tilbyder renovering af hus for både private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder. Vi tilbyder også mandskabsudlejning til andre håndværkere, som ønsker vores hjælp i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Vi tilbyder blandt andet vores hjælp i forbindelse med renovering af hus for kunder i Nibe, Hjørring, Aalborg og omegn, og vi varetager både store og små opgaver.

Eksempler på hvad vores renoveringsarbejde kan dække over

Renovering af hus er et vidt begreb, der kan dække over mange forskellige arbejdsopgaver. Vi kan udføre alt arbejde inden for tømrer- og snedkerbranchen, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken form for husrenovering du kunne tænke dig.

Vi tilbyder blandt andet:

Hvad siger vores kunder?

Læs vores anmeldelser fra Trustpilot her

Udestue

Vi er meget tilfredse med deres arbejde, de er venlige og imødekommende. De tager sig tid til kunden og vender alt med os inden de gør noget. De vælger heller ikke den dyreste løsning men den løsning de mener vil være tilfredsstillende. Vi er meget glade.

Nyt tag

Vi fik vand ind af taget. Otto som ejer firmaet kom efter en halv time hvor han så gik igang, rigtig flink Tømrermester med en god service af Otto, deres arbejde er bare 100 % i orden og kan kun anbefales til andre kunder! Flot arbejde og god service af Otto.

Totalrenovering

De kan kun anbefales til andre! Jeg fik lavt helt nyt tag – loft-gulve gipsarbejde samt døre & vinduer. Det bare lavt super flot og professionelt! Plus jeg var med indover hele tiden det var super rart at de fortalte mig alt og bare gjorde som der var aftalt. Dem vil jeg altid bruge igen!

Læs vores anmeldelser fra Anmeld Håndværker her

Vi sikrer dig det bedst mulige resultat

Når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med renoveringen af dit hjem, så kan du være sikker på, at du får det bedst mulige resultat. Vi udfører kun arbejde i høj kvalitet, som både du og vi kan være stolte af, og som lever op til dine ønsker.