Tagarbejde for private husejere og erhvervskunder

Trænger taget til en udskiftning eller en reparation?

Taget på et hus holder desværre ikke for evigt, uanset hvilket tagmateriale der ligger på, og det kan fra tid til anden blive nødvendigt med en reparation eller en tagudskiftning.

Hvis du har brug for professionel hjælp til dit tagarbejde, så skal du bare kontakte os hos Olsens Byg&Entreprise. Vi er et alsidigt tømrerfirma, der hjælper både private husejere og erhvervskunder med at sikre, at taget holder tæt – uanset opgavens omfang.

Udover tagarbejde så udfører vi også en lang række opgaver f.eks.:

Vi udfører tagarbejde i blandt andet Nibe, Hjørring og Aalborg, men har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også godt hjælpe dig. For virksomheder udlejer vi desuden gerne vores arbejdskraft ud i forbindelse med tagarbejde såvel som alt andet tømrerarbejde.

5 fordele ved at lade os udføre dit tagarbejde

Der er mange gode grunde til lige netop at vælge os, når du skal have udført tagarbejde. Her kan især nævnes følgende:

  • Vi er respekteret for vores gode håndværk og for vores resultater i høj kvalitet
  • Vi tilpasser vores arbejde, så det matcher din konkrete opgave samt dine ønsker og behov
  • Vi starter med en grundig, indledende snak med dig, hvor vi rådgiver dig og forventningsafstemmer
  • Vi leverer kun resultater, som både du og vi kan være stolte af
  • Vi kan udføre alle former for tagarbejde

Få rådgivning og vejledning omkring dit tag

Et nyt tag er en stor investering, og det kan være svært at vide, om taget skal udskiftes helt, eller om det blot trænger til en reparation. Vi sikrer dig kompetent rådgivning og vejledning, så du er sikret den bedst mulige løsning i forhold til lige netop dine ønsker og behov.

Måske kan en tagreparation forlænge tagets levetid med et par år, så du har mulighed for at spare op til et nyt tag. Måske vil det ikke kunne betale sig at reparere det. Det finder vi sammen ud af.

Hvad siger vores kunder?

Læs vores anmeldelser fra Trustpilot her

Udestue

Vi er meget tilfredse med deres arbejde, de er venlige og imødekommende. De tager sig tid til kunden og vender alt med os inden de gør noget. De vælger heller ikke den dyreste løsning men den løsning de mener vil være tilfredsstillende. Vi er meget glade.

Nyt tag

Vi fik vand ind af taget. Otto som ejer firmaet kom efter en halv time hvor han så gik igang, rigtig flink Tømrermester med en god service af Otto, deres arbejde er bare 100 % i orden og kan kun anbefales til andre kunder! Flot arbejde og god service af Otto.

Totalrenovering

De kan kun anbefales til andre! Jeg fik lavt helt nyt tag – loft-gulve gipsarbejde samt døre & vinduer. Det bare lavt super flot og professionelt! Plus jeg var med indover hele tiden det var super rart at de fortalte mig alt og bare gjorde som der var aftalt. Dem vil jeg altid bruge igen!

Læs vores anmeldelser fra Anmeld Håndværker her

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt

Vi tager imod store og små opgaver når det kommer til tagarbejde. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde.