Opbygning af terrasse der lever op til dine ønsker

En terrasse er det perfekte samlingssted i haven, når der skal tændes op for grillen, når familie eller venner kommer på besøg, og når der bare skal slappes af med en god bog i liggestolen. Hvis du drømmer om en ny terrasse, så står vi hos Olsens Byg&Entreprise klar til at realisere din drøm.

Vi tilbyder professionel opbygning af terrasse for både private husejere og erhvervskunder i Aalborg, Hjørring, Nibe og i flere andre nærliggende byer. Vi udlejer også vores arbejdskraft til andre virksomheder i branchen, der har brug for vores hjælp til opbygning af træterrasse.

Vælg mellem mange forskellige terrasseløsninger

Der findes mange forskellige muligheder, når der skal bygges en terrasse. Kunne du for eksempel tænke dig at få bygget en tagterrasse, så du kan sidde på taget og nyde den gode udsigt?

Eller kunne du bare godt tænke dig en terrasse i en hyggelig krog i haven, hvor du kan sidde i læ for vind, vejr og indkigsgener? Måske ønsker du en hævet terrasse, der flugter med din stue, så du kan gå direkte ud på terrassen og på den måde øge husets kvadratmeter i sommerhalvåret?

Sammen finder vi frem til, hvilken løsning der vil være den helt rette for lige netop dig og din bolig.