Totalentreprise

Få en skræddersyet løsning af højeste kvalitet

Vi står for en top professionel totalentreprise på jeres bygge- og anlægsprojekt, hvor alt arbejde udføres efter alle kunstens regler, så I får et smukt og solidt slutprodukt.

Vi klarer både det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførsel af bygninger til det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor de afsluttende detaljer kommer på plads. Vi har et samarbejde med dygtige arkitekter og ingeniører, der gør det muligt for os at løfte alle typer af opgaver.

Vi udfører også opgaver som f.eks:

For at give dig et klart billede af, hvad du kan forvente, tilbyder vi også 3D-tegninger af dit projekt. Disse illustrationer giver dig mulighed for at visualisere og forstå projektets design, inden det overhovedet er påbegyndt. Vi har mange års erfaring med totalentrepriser og en lang række spændende projekter på vores cv. Kontakt os for en snak omkring dine ønsker til totalentreprise. Sammen finder vi en løsning der lever op til dine behov.

Vi tilbyder en professionel totalentreprise

Fra fundamentet bliver støbt til tømrerarbejdet gøres færdigt udfører vi et arbejde, hvor kvaliteten er i top. Med Olsens Byg & Entreprise får I en totalentreprise, så I ikke behøver bekymre jer om kontakt til forskellige håndværkere og faggrupper.

Vi sørger for en grundig rådgivning hele vejen. Fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer. Med vores mangeårige erfaring inden for totalentreprise er I sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeriet. Kontakt os for en drøftelse af jeres planer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter professionelle fagfolk til at stå for din totalentreprise? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig, så du får en løsning der matcher dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon 23 48 90 09 eller på mail info@olsensbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.